HANDELSBETINGELSER

Bootcampene sælges af Outdoor Power Fitness (CVR nr. 37875120, Høje Støvring 41. 9530 Støvring).

Levering af online-produkterne sker som oftest i løbet af få minutter, men i enkelte tilfælde skal købet behandles manuelt, og der kan derfor gå op til 2-4 hverdage.

Rettigheder
Alle rettigheder til leverede digitale produkter tilhører Outdoor Power Fitness. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Outdoor Power Fitness.

Mail
Outdoor Power Fitness kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser. Det er derfor vores kunders eget ansvar at sikre, at de modtager mails fra os. Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at indberette problemet til os. Husk at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering.

Betaling og sikkerhed
Det er både nemt, billigt og 100% sikkert at betale med betalingskort via Internettet. Vi tager imod Visa, MasterCard og American Express. Læs mere om betalingssikkerhed herunder.
Når du sender dine betalingsoplysninger, krypteres de ved hjælp af en særlig teknologi kaldet SSL. Det er således kun PBS, der kan læse dem. Der er altså på intet tidspunkt mulighed for, at andre får adgang til oplysningerne og disse bliver hverken gemt eller opbevaret. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Hvis du ønsker at betale på anden måde en ovenfor angivet, kontakt os da venligst på telefon 23 98 45 91 eller på mail.

Alle priser er i DKK. Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende.
Kontantkøbsaftaler med børn og unge under 18 år kan kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på vegne af barnet eller den unge.

Outdoor Power Fitness forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Outdoor Power Fitness tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Fortrydelse og aflysning
Outdoor Power Fitness kan til hver en tid ophøre samarbejdet med en kunde i et personligt forløb. Kunden får da det resterende beløb svarende til antal klip refunderet.
Outdoor Power Fitness kan til hver en tid aflyse en træningstime, træningsforløb, live workshop med op til to timers varsel. Kunden kan da vælge at komme på en anden træningstime, træningsforløb eller live workshop eller få det fulde beløb tilbage.
Ved køb af træningsforløb/bootcamp gælder følgende:
Din plads er først din, når pengene er betalt. Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. Du kan dog videregive/sælge din plads til anden side, hvis du skulle blive forhindret. Betalingen finder sted ved din tilmelding. Når betalingen er registeret modtager du en informationsmail.

Ansvarsfraskrivelse
Jeg skriver og bruger den viden, som jeg har lært gennem uddannelser og kurser samt personlige betragtninger og erfaringer. Alt indholdet skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed, uden nogen form for garanti.

Behandling af personoplysninger
Outdoor Power Fitness anvender dine personoplysninger til en række formål, som primært er med henblik på at gøre din købsoplevelse hos os bedre. Vi anvender hovedsageligt dine personoplysninger for at kunne administrere dit køb og dine forespørgsler, samt levere de ønskede produkter/tjenester til dig. Herudover anvendes dine persondata også i relation til markedsføring.

Arten af de registrerede oplysninger afhænger af, hvilket produkt/ydelse, som dit køb/forespørgsel vedrører. Vi registrerer blandt andet navn, adresse og telefonnummer,

Ret til indsigt
Du har med visse lovmæssige begrænsninger ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. Du kan som kunde bede om indsigt i den persondata, der er registreret i relation til køb og forespørgsler. Du vil typisk få indsigt i faktureringsoplysninger og mere generelt persondata, der relaterer sig til dit køb.

Dine øvrige rettigheder
Du har en række rettigheder ifølge databeskyttelseslovgivningen. Du kan læse om disse i Outdoor Power Fitness databeskyttelsespolitik.

Al behandling sker i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningens og logningsbekendtgørelsens regler. For yderligere information om AJ Bootcamps behandling af personoplysninger henvises til vores databeskyttelsespolitik.