Skriv til os

Find dit svar i vores FAQ, eller kan du også ringe og skrive til os, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Skriv til os

Find dit svar i vores FAQ, eller kan du også ringe og skrive til os, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Et stærkt sammenhold om et fællesmål

Et stærkt sammenhold om et fællesmål

Vi sørger for at fastholde din motivation, for det hele handler ikke kun om at tabe kilo og centimeter. Det handler også om, at du skal have det godt og have det godt med at være dig – samtidig med at du bliver strammet op og blive stærkere. Vi skal have sved på panden og smil på læben. Vi presser dig til fremskridt, uanset om du allerede er i topform, er nybegynder eller måske også har et par skader, der skal tages hensyn til.

Vi har hold for alle, uanset din størrelse, din nuværende form og om du er mand eller kvinde.

Personlig træning

I følge WHO er 30-40% af alle danskere overvægtige. Det svarer til 1,3 millioner mennesker. I år 2030 skønner de tallet til at være 70-80 %. Den udvikling ønsker vi at være med til at vende. På vores bootcamps er vi max 20 personer på hvert hold, for vi ønsker at have fokus på dig og den rigtige træning. Vi ved dog, at der nogle gange skal sættes højere og individuelle mål. Så står du med særlige udfordringer både med dit helbred eller er tiden blot knap, så tag et kig på vores personlige træningsforløb.

Vi skræddersyr et forløb, der passer til dig og sparker dig i den rigtige retning.

Muligheder for personlig træning

Firma træning

Sidst, men ikke mindst, har vi stor erfaring med firmatræning. Vi træner med virksomheder i alle størrelser i det øst- og nordjyske, hvor vi fremmer sundheden i virksomheden, mindsker sygefraværet og skaber gladere medarbejder med større energi.

Muligheder for firma træning