Læs mere om os

Outdoor Power Fitness går ud på at skabe liv i balance.
Med energi og ro, overskud og nærvær.

Læs mere

Outdoor Power Fitness går ud på at skabe liv i balance.
Med energi og ro, overskud og nærvær.

Vores koncept og metode

Vores koncept og metode

Outdoor Power Fitness er et gennemtestet koncept, der indeholder, motivation, sammenhold, kost og træning. Træningen foregår primært udenfor, fordi det giver et ekstra energiboost at træne i naturen og den friske luft.
Vi skaber rammerne og medbringer alt udstyr, så du skal bare komme, som du er.

Træningen er sjov, varieret, hård og effektiv. Der er plads til alle – uanset hvilket udgangspunkt og mål du har.

KVINDEN BAG

KVINDEN BAG

Jeg hedder Michelle Munkholm, og jeg ejer OP Fitness. Jeg har købt det, der tidligere hed AJ Bootcamp i efteråret 2020, og overtog derved en velfungerende virksomhed, der har eksisteret i 6 år.

Jeg har en Cand.mag. i engelsk og idræt fra AU og havde oprindeligt en plan om at blive gymnasielærer. Efter 1 år som årsvikar gik jeg på barsel med min søn og det gav mig god tid til at tænke over, hvad der skulle ske i mit arbejdsliv når min barsel sluttede. Jeg havde nemlig indset, at jeg ikke havde interesse i at undervise i engelsk, hvorimod idræt gjorde mig ligeså glad som da jeg studerede det på uni.

Derfor kastede jeg mig ud i projektet om at leve af min passion og efter 1 år som ansat i AJ står jeg nu som ejer af min egen virksomhed – så det gik ganske godt!

Jeg har en fantastisk fleksibilitet og tid til min søn, samtidig med at jeg laver lige det jeg allerhelst vil: Udendørstræning for alle, der er sjovt, effektivt og stærkt vanedannende.

Derfor virker det!

Derfor virker det!

Et otte ugers intensivt forløb er tilpas kort til, at det er overskueligt – og langt nok til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. De fælles træninger og grupper giver et unikt fællesskab og sammenhold, hvor alle støtter og motiverer hinanden til at nå i mål.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Kontakt os

Kontakt os

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores produkt, tilmeldingsproceduren, etc., har vi en FAQ øverst på siden, hvor du kan finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Ellers kan du også ringe til os, hvor vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig!

Vores telefonnummer er 23 98 45 91.